Hoe wordt Permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Met de Ecuri methode kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten van Ecuri zijn kleurvast en worden niet na verloop van tijd rood of blauw.

Permanente make-up kan gebruikt worden voor:
  • Wenkbrauwen
  • Eyeliners
  • Lipliners
  • Medische camouflage
  • Tepelhofcorrectie

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan met de Ecuri methode haartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit 'nagenoeg onzichtbaar' worden hersteld. Uw specialiste maakt geen gekleurde blokken maar creëert een mooie natuurlijke wenkbrauw.


Eyeliners

Permanente make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met de Ecuri Methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Eventueel kan er een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lenzendragers is Permanente make-up een uitkomst.Lipliner

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet alleen denken aan een lijntje rond de mond. De Ecuri methode is er juist op gericht om de mond nagenoeg onzichbaar jeugdige volume terug te geven. Perfect om een te kleine bovenlip te vergroten of de mond symmetrisch en strak te maken. Met de Ecuri Methode kan ook de hele lip worden ingekleurd.


Camouflage

Dit is een begrip in de medische wereld. Nagenoeg alle grote ziekenhuizen werken met deze methode. De specialiste kan littekens nagenoeg onzichtbaar camoufleren. Littekens van brandwonden, ongelukken en operaties worden hierdoor blijvend gecamoufleerd. Vitiligo, witte pigmentvlekken, gaan weer op "echte huid" lijken.Tepelhofcorrectie

Na een borstsparende operatie of een borstreconstructie kan met Permanente make-up een natuurlijke tepelhof worden geconstrueerd. Met het ouder worden vervaagt de kleur van de tepels. Met Permanente make-up kan de tepel tot de oorspronkelijke kleur worden teruggebracht. Deze methode is ook geschikt bij een borstverkleining of –vergroting.