Medisch schoonheidsspecialist al meer dan 28 jaar ervaring in huidverbetering
Up to date kennis door continue bij- en nascholingen
Persoonlijk, betrouwbaar, laagdrempelig; de cliënt/patiënt staat centraal
Goede intake
Gratis parkeren
Ook 's avonds geopend

Cadeaubonnen v.a. € 50

Definitieve ontharing met lichttherapie

Bij behandeling benen geheel, bikinilijn GRATIS!
Bij behandeling oksels, bovenlip GRATIS!

Bekijk actie

Er jonger uitzien dan je werkelijk bent.

MESO ACTIE
MESOTHERAPIE BEHANDELING NU € 195

Bekijk alle acties

Microneedling v.a. € 70
Een jonger uiterlijk

Bekijk alle acties

Medisch Schoonheidsspecialist in Arnhem en omgeving

Laat je schoonheid stralen!

MARIBEAU medisch specialist in dermatologie, voeding & beweging, een toonaangevende schoonheidsspecialiste praktijk.

De nieuwste technologische ontwikkelingen combineren wij met veel persoonlijke aandacht en deskundigheid. Wij houden ons voortdurend bezig met bijscholingen en cursussen, waardoor de know-how gewaarborgd blijft. Wij bieden persoonlijke begeleiding en advies, maatwerk op basis van uw wensen en behoeften. Ieder persoon is immers verschillend en derhalve worden alle individuele behandelingen op maat gemaakt en kunnen de prijzen variëren.

MARIBEAU behandelt alle huidtypes. Tevens werken wij ook samen met de zorgverzekeraar voor definitieve ontharing, medische camouflage van huidaandoeningen, acné-huiden, pigmentvlekken, couperose, rosacea en voeding & beweging.

Wij werken samen met dermatologen en huisartsen. De behandelingen met laser en IPL systemen staan centraal. Er wordt uitsluitend met gekwalificeerde apparatuur gewerkt.

MARIBEAU medisch schoonheidsspecialist in dermatologie, voeding & beweging, heeft een vergunning van de GGD op grond van artikel 3 van het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen; voor hygiënisch werken.

Wij zijn gediplomeerd en aangesloten bij de branche organisaties ANBOS en BGN.

Maribeau

Behandelingen

Huidverjonging schoonheidsspecialiste

Huidverjonging

Rimpeltjes en huidverslapping verminderen. Uw huid ziet er stralender uit. Zonder operatie of inspuitingen in enkele weken veel jonger uitzien!

Huidverbetering schoonheidsspecialiste

Huidverbetering

Een huidverbeteringsbehandeling kan toegepast worden wanneer u pigment en rimpeltjes wilt verminderen en de huidstructuur wilt verfijnen.

Littekenbehandeling schoonheidsspecialiste arnhem

Littekenbehandeling

De littekens van brandwonden, ongelukken en operaties worden gelaserd met de Starlux 1540 of behandeld met dermatografie.

Maribeau is inmiddels een begrip, ik kom al jaren bij Maribeau, een vertrouwd adres voor huidverbetering en – verjonging.

Kim Visser, uit Elst

Maribeau is een medisch schoonheidsspecialist dermatologie. Maria werkt niet als schoonheidsspecialist, zij pakt het huidprobleem echt aan.

Esther Groenewoud, uit Bemmel

Je wordt serieus genomen met je huidprobleem, omdat Maria goed luistert.

Remske Straater, uit Arnhem

Maribeau is een vertrouwd adres voor ontharing, acne, medische camouflage en nu krijg ik voedingsadvies om af te vallen. Mijn gezicht is mooi en nu moeten er ook nog paar kilo’s af. Hiervoor combineer ik voedingsadvies met inzet van apparatuur. Ik ben al enkele kilo’s kwijt en mijn huid is strakker.

Silke Heemstra, uit Velp

Maribeau denkt altijd mee met de patiënt/klant, je wordt serieus genomen.

Sabine Hoekstra, uit Dieren

Het is geen no nonsense praktijk. De producten bevatten ingrediënten die echt werken.

Heleen Bakker, uit Driel

Maribeau is erg klantvriendelijk en betrouwbaar, heeft een uitstekende service. Maria blijft altijd doorleren. Zij heeft een ontzettend goede know how.

Petra Wilke, uit Nijmegen

Maribeau werkt goed op afspraak en zij reageert snel, heeft een goede service bij vragen of een probleem. Ik beveel Maribeau met een gerust hart aan.

Jan de Vries, uit Arnhem

Maribeau behandelt ook mannen. Dit is een pluspunt. Maria signaleert bovendien voorlopers van huidkanker. Dan weet ik dat ik in goede handen ben.

Peter Slager, uit Elst

Maribeau werkt samen met de zorgverzekeraar, huisartsen en dermatologen. Als Maria een vlekje constateert wat zij niet helemaal vertrouwt geeft zij een verwijsbrief mee voor de huisarts of de dermatoloog.

Leanne Weenstra, uit Lent

De intake van Maribeau vind ik echt goed. Bij haar uitvoerige huidanalyse weet ik precies wat er voor mogelijkheden zijn om mijn huid te verbeteren. Ik wist nog niet eens dat het mogelijk was. De uitleg is ook heel goed.

Petra van Lies, uit Arnhem

Maribeau werkt samen met de zorgverzekeraar voor ontharing, medische camouflage, acne en voedingsadvies als je aanvullend bent verzekerd. Dit vind ik ook wel prettig.

Marijke van Lent, uit Arnhem

Bij Maribeau kom ik al 26 jaar. Vroeger had ik acne. Is nooit meer teruggekomen. Maria is heel erg precies in haar werk. Al die jaren heeft zij het gebruik van mijn producten voor thuis aangepast om mijn huidprobleem goed aan te pakken. Ook mijn bruine vlekken en oneffenheden in mijn gezicht en hals zijn behandeld. Ik hou het op deze manier goed bij.

Brigit de Laar, uit Velp

Altijd zeker zijn van een effectieve & gediplomeerde behandeling?

Wij zijn gediplomeerd en aangesloten bij de branche organisaties ANBOS en BGN.